حذف پیام در واتساپ؛ چگونه چت‌ها و پیام‌ها را به صورت یک طرفه و دو طرفه پاک کنیم؟


امکان حذف پیام در واتس اپ یکی از قابلیت های کاربردی است که به کاربران اجازه می دهد در صورت توقف ارسال پیام، آن را نامرئی کنند. در مطلب زیر به سراغ راه حل های مختلف برای حذف پیام ها در واتس اپ رفته ایم، علاوه بر این به روش حذف پیام ها در واتس اپ بدون هیچ اثری می پردازیم. حذف پیام ها در واتس اپ به طور کلی دو روش اصلی برای حذف پیام ها در واتس اپ وجود دارد. در روش اول، پیام ها فقط از حافظه داخلی دستگاه حذف می شوند. اما سایر افراد در مکالمات شخصی یا گروهی همچنان می توانند پیام ها را ببینند. در روش دوم حذف مکالمه در واتس اپ برای هر دو طرف انجام می شود. در نتیجه، دیگر امکان مشاهده پیام‌های هیچ یک از طرفین مکالمه وجود نخواهد داشت. برای حذف پیام در واتس اپ می توانید مراحل زیر را دنبال کنید. وارد یک مکالمه شخصی یا گروهی شوید و پیام مورد نظر را برای مدت کوتاهی لمس کنید. پس از انتخاب پیام، روی نماد سطل زباله از منوی بالا کلیک کنید. اگر می خواهید فقط پیام را برای شما حذف کنید. گزینه Delete for me را انتخاب کنید و اگر می خواهید پیام برای دیگران قابل مشاهده نباشد گزینه Delete for all را انتخاب کنید. در گذشته، حذف پیام در واتس اپ با محدودیت زمانی مواجه بود و کاربران تنها تا 1 ساعت و 8 دقیقه پس از ارسال پیام می توانستند مکالمه در واتس اپ را برای هر دو طرف حذف کنند. اما محدودیت ذکر شده در نسخه های اخیر این پیام رسان کمی بهبود یافته و اکنون امکان حذف پیام تا 2 روز و 12 ساعت (در مجموع 60 ساعت) پس از ارسال پیام وجود دارد. مراقب باشید زمانی که پیام را فقط از حافظه گوشی حذف می کنید، اثری از آن در چت باقی نمی ماند، اما زمانی که آن را برای دیگران حذف می کنید، به جای آن پیامی مانند This message was deleted برای شما و سایر افراد آن چت نمایش داده می شود. حذف مکالمه در واتس اپ برای هر دو طرف اگرچه امکان حذف کامل مکالمه در واتس اپ برای هر دو طرف وجود ندارد، مشابه آنچه در تلگرام موجود است. اما کاربران می توانند پیام های اخیر را به صورت دوطرفه حذف کنند. اگر می خواهید یک چت را به طور کامل از لیست پیام خود حذف کنید، می توانید کارهای زیر را انجام دهید: اگرچه طرف مقابل همچنان می تواند به پیام های داخل مکالمه دسترسی داشته باشد. برای حذف چت در واتس اپ کافی است مکالمه مورد نظر را در صفحه چت ها لمس کرده و نگه دارید. پس از انتخاب مکالمه مورد نظر، آیکون سطل زباله را انتخاب کنید و سپس برای تایید روی حذف کلیک کنید. حذف چت های آرشیو شده در واتس اپ گاهی اوقات کاربران نیاز به حذف تمام چت های واتس اپ دارند. بدیهی است که حذف مکالمات به صورت جداگانه زمان بر خواهد بود. اما خوشبختانه گزینه خاصی برای این منظور در داخل اپلیکیشن در نظر گرفته شده است که طبق مسیر زیر می توانید به آن دسترسی داشته باشید. شایان ذکر است که از این روش برای حذف چت های گروهی استفاده نمی شود. در صفحه اصلی واتس اپ (چت ها) با لمس گزینه Archived در انتها، برای دسترسی به چت های آرشیو شده به سمت پایین حرکت کنید. گپ مورد نظر را انتخاب کرده و نگه دارید تا انتخاب شود. همچنین می توانید چندین چت را همزمان انتخاب کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله فقط چت های خصوصی را انتخاب کنید و گروه هایی را در میان آنها قرار ندهید. زیرا روند حذف آنها متفاوت است. نماد سطل زباله را در نوار بالای برنامه لمس کنید و سپس روی حذف کلیک کنید تا روند حذف چت ها تایید شود. حذف تمام چت ها در واتس اپ گاهی اوقات کاربران نیاز به حذف تمام چت های واتس اپ دارند. بدیهی است که حذف مکالمات به صورت جداگانه زمان بر خواهد بود. اما خوشبختانه گزینه خاصی برای این منظور در داخل اپلیکیشن در نظر گرفته شده است که طبق مسیر زیر می توانید به آن دسترسی داشته باشید. در داخل اپلیکیشن واتس اپ روی نماد سه نقطه در گوشه صفحه کلیک کرده و از منوی باز شده گزینه Settings را انتخاب کنید. به قسمت Chats مراجعه کنید و در آنجا گزینه Chat history را انتخاب کنید. بر روی گزینه Delete all chats و سپس Delete کلیک کنید. Chats را انتخاب کنید. اگر گزینه نمایش داده شده را انتخاب کرده باشید، فایل های مربوط به مکالمات نیز از حافظه دستگاه حذف خواهند شد. حذف کامل گروه واتس اپ حذف گروه واتس اپ مانند حذف چت است. اما قبل از حذف گروه باید آن را ترک کنید. البته با استفاده از این روش، سایر اعضای گروه همچنان می توانند به پیام ها دسترسی داشته باشند. در صورت داشتن دسترسی ادمین در گروه مورد نظر می توانید از طریق روش زیر آن را به طور کامل حذف کنید. وارد گروه مورد نظر شده و روی عنوان آن در بالای صفحه کلیک کنید تا به قسمت اطلاعات گروه دسترسی پیدا کنید. همچنین می توانید با لمس آیکون سه نقطه در گوشه صفحه و انتخاب گزینه Group info از منوی باز شده به قسمت مذکور دسترسی پیدا کنید. روی نام هر یک از اعضا کلیک کنید و سپس از گزینه های نمایش داده شده گزینه Remove را انتخاب کنید و سپس روی OK کلیک کنید. پس از حذف تمامی اعضا، دوباره به صفحه اطلاعات گروه رفته و گزینه خروج از گروه را انتخاب کنید. حال در همان صفحه گزینه جدیدی به نام Delete group را مشاهده می کنید که با کلیک بر روی آن گروه حذف می شود. چگونه چت های حذف شده واتس اپ را بازیابی کنیم؟ برای اینکه بتوانید چت های خود را در واتس اپ بازیابی کنید، باید گزینه Chat Backup را در تنظیمات فعال کنید. برای فعال کردن این گزینه: به منوی تنظیمات WhatsApp بروید. گزینه Chats را انتخاب کنید. گزینه Chat Backup را انتخاب کنید. در این قسمت می توانید فاصله زمانی که از چت های شما بک آپ گرفته می شود را انتخاب کنید و گزینه هایی مانند روزانه، انتخاب هفتگی، ماهانه یا هرگز را انتخاب کنید. سوالات متداول در مورد حذف پیام ها در واتس اپ چند راه برای حذف پیام ها در واتس اپ وجود دارد؟ روش حذف کل مکالمه که با کلیک روی آن چت برای شما ظاهر می شود. آیا پیام های حذف شده قابل بازیابی هستند؟ هنگامی که پیام را حذف می کنید، گزینه بازگشت به شما داده می شود، اما پس از آن هیچ راهی برای بازگرداندن پیام های حذف شده وجود ندارد. وقتی پیامی ارسال می شود، چند دقیقه زمان داریم تا پیام را حذف کنیم؟ تا زمانی که شخص یا افراد مخاطب پیام را به طور کامل نخوانده باشند و صفحه آبی زیر پیام ظاهر نشود، این امکان را دارید که پیام های خود را حذف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید