اضافه کردن نمک کمتر به غذای آماده خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد


بر اساس مطالعه جدیدی که توسط پزشکان انجام شده است، افزودن نمک بیشتر به غذاها با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و بیماری ایسکمیک قلبی مرتبط است. به گفته محققان، تنها افزودن نمک کمتر به غذا، به جای حذف کامل آن، می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. مطالعه جدید که در ژورنال کالج آمریکایی قلب منتشر شد، شامل داده‌های بیش از 175000 شرکت‌کننده از بریتانیا بود که به سؤالاتی در مورد اینکه چقدر نمک به غذای خود اضافه می‌کردند، به استثنای نمک مورد استفاده در آشپزی، پاسخ دادند. بر اساس گزارش های انجام شده در این مطالعه، افرادی که به غذای خود نمک اضافه نمی کردند، میزان کمتری از بیماری قلبی را گزارش کردند. مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشار خون می شود که یکی از عوامل اصلی بیماری های قلبی عروقی است. دکتر بری افرون، متخصص قلب و عروق توضیح می دهد: «ما احتمالاً بیش از 50 درصد بیشتر از نیاز واقعی خود در رژیم غذایی خود سدیم مصرف می کنیم. بر اساس گزارش انجمن قلب آمریکا، بیش از 70 درصد از سدیمی که مردم مصرف می کنند از غذاهای فرآوری شده و رستوران ها تامین می شود. در همین حال، تنها حدود 11 درصد از غذاهای خانگی حاوی این ماده هستند. با بررسی رابطه بین نمک و رژیم غذایی DASH و بیماری قلبی، پزشکان در تحقیقات خود افزودن نمک و رژیم غذایی DASH را نیز بررسی کرده اند. این رژیم برای جلوگیری از فشار خون بالا با محدود کردن برخی مواد غذایی مانند گوشت قرمز و تمرکز بر میوه ها و سبزیجات، لبنیات کم چرب و آجیل توصیه می شود. بیمارانی که از این رژیم غذایی استفاده می کردند و مقدار کمی نمک به غذای خود اضافه می کردند کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار داشتند. در این تحقیق همچنین بیان شده است که زنان نسبت به مردان نمک کمتری به غذا اضافه می کنند. در نهایت، افرون توضیح می دهد: «فشار خون بالا یک بیماری همه گیر است. از هر سه بزرگسال یک نفر دارای فشار خون بالا است که باعث سکته مغزی، بیماری قلبی و نارسایی احتقانی قلب می شود که علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است.

دیدگاهتان را بنویسید